Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ιστορική επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα

κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Αθήνα, ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ το Σάββατο θα επισκεφτεί το Αγιο Ορος.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:30 και η Αθήνα έχει μετατραπεί σε... φρούριο. Στη διαδρομή που θα ακολουθήσει θα είναι εγκατεστημένοι εκατοντάδες αστυνομικοί ενώ το κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι σχεδόν αποκλεισμένο. Η ΕΛ.ΑΣ είναι σε μέγιστη επιφυλακή και αναμένεται να βρίσκονται επί ποδός, περίπου 1.500 αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου,ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016 και σε συνέχεια των επισκέψεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Κρεμλίνο και Οικονομικό Φόρουμ Αγ. Πετρούπολης το περασμένο έτος, καθώς και του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Καλώς να ορίσει. Περιμένουμε σημαντικές προοπτικές από τις μεταξύ μας σχέσεις και βασιζόμαστε στους δεσμούς που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το