Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ~ γιατί τα μάτια σου εγω έχω φιλήσει

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Το βλέμμα μας συναντήθηκε ξανά μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια. Πώς περνά έτσι ο χρόνος;; Αδίστακτος και Ασταμάτητος!!! Και όμως ένιωσα ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την τελευταία νύχτα  μας, σαν να ξυπνήσαμε ξανά το πρωί αγκαλιά. Τι περίεργο συναίσθημα! Το βλέμμα σου τόσο οικείο, τόσο ζεστό, τόσο ερωτικό και ερωτεύσιμο σαν την πρώτη στιγμή που με κοίταξες! Το θυμάμαι ακόμα τόσο έντονα , μίλησε κατευθείαν στη καρδιά μου και με προειδοποίησε ότι μόλις ενωθούν τα χείλη μας δεν θα υπάρχει γυρισμός, και όντως έτσι έγινε!
Μέχρι εκείνη την στιγμή πίστευα πως ήμουν άτρωτη και ότι μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, όμως εσύ μου απέδειξες ακριβώς το αντίθετο. Ένιωσα αδύναμη να ξεφύγω από την αγκαλιά σου και τα μαγευτικά εκείνα φιλιά σου. Η φυλακή της αγάπης σου έμοιαζε τόσο παραδεισένια όμορφη στα μάτια της καρδιάς μου που ένιωθα ανήμπορη να βρω τα κλειδιά να ξεκλειδώσω και να φύγω, και έτσι έμενα εκεί με εσένα φύλακα να με οδηγείς στο απόγειο της ηδονής.

Έχει περάσει καιρός και όμως τα μάτια σου μου μιλούν ακόμα, φαίνεται πως έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς. Μπορεί εσύ να μην ξεστόμισες ούτε μια λέξη αλλά το ξέρω, τα μάτια σου μου φώναζαν δυνατά ΣΑΓΑΠΩ, ΣΕ ΘΕΛΩ, όπως και τότε.

ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΘΩ
Μόλις σε αντίκρισα άρχισα να τρέμω, ένιωσα ένα ρίγος να διαπερνά όλο μου το κορμί, σαν τα χέρια σου να άγγιζαν ξανά το σώμα μου και εκείνο στην ανάμνηση σου και μόνο αφέθηκε στη γλυκιά μέθη. Φοβήθηκα, κυρίως τον εαυτό μου και το έβαλα ξανά στα πόδια, αν έμενα λίγο ακόμα να σε κοιτώ θα έτρεχα στην αγκαλιά σου χωρίς καμία λογική, άλλη μια φορά  γύρισα την πλάτη σε σένα και στην  καρδιά μου και έφυγα μακριά. Φοβήθηκα ξανά τον εαυτό μου και την  αγάπη σου. Συγνώμη, αλλά...

Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Η ΑΣΤΡΑΠΗ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΗ’(Οδ.Ελυτης) +maria karantai 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το